Полиция е атакувала палатковите лагери и е разчистила блокираните кръстовища

...
 
Полиция е атакувала палатковите лагери и е разчистила блокираните кръстовища
Коментари Харесай

Полицията разчисти блокираните кръстовища призори

 
Полиция е атакувала палатковите лагери и е разчистила блокираните кръстовища в София и Пловдив,, заяви Nova. Има задържани. Силовата акция в столицата е почнала по мрачно на разсъмване - малко преди пет часа тази заран.

" Бях тук, до тогава всичко беше обикновено, пристигна огромно количество полиция ", описват протестиращи. Те настояват, ме масираното наличие на силите на реда е било стряскащо и че има арестувани.

 

Възстановено е прекосяването през основните кръстовища на Орлов мост, Ректората и бул. “Цар Освободител “ – пл. „ Независимост “, оповестиха от Столичната община. Движението по всички линии на градския превоз е възобновено по нормалния им маршрут.

 

Очаквайте детайлности!

Вдигането на палатковия лагер на " Орлов мост " е почнало малко преди 5 часа сутринта в петък.

 

Министерство на вътрешните работи неведнъж е заявявало позицията, че почита и подсигурява правото на жителите да стачкуват спокойно в отбрана на своите права. Това обаче не би трябвало да става с цената на жестоко нарушение на правата на жителите на страната.

Отново призоваваме както протестиращите, по този начин и всички останали жители, които не поддържат митингите, да съблюдават Конституцията и законите на страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР